E-boek
Nederlands

De biecht van Dejan Veljkovic

De biecht van Dejan Veljkovic

Op 10 oktober 2018 is het Belgische voetbal wereldnieuws. Tijdens een grootschalig onderzoek naar fraude en matchfixing valt het gerecht binnen bij 44 mensen uit de voetbalwereld. Voorzitters, scheidsrechters, trainers, makelaars en spelers worden gearresteerd en verhoord. Operatie Propere Handen ziet het daglicht.

Al snel circuleert in de media één opvallen

Titel
De biecht van Dejan Veljkovic
Auteur
Wim Van den Eynde
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Pelckmans uitgevers, 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789464017977
CloudLibrary
abdduhr9

Over Wim Van den Eynde

Wim Van den Eynde (1966) is een Belgisch journalist die werkt voor de VRT en boeken uitgeeft met onderzoeksreportages.

Biografie

Van den Eynde werd burgerlijk ingenieur-architect aan de Katholieke Universiteit Leuven en studeerde er ook nog politieke en sociale wetenschappen. Hij volgde een cursus televisiejournalistiek bij toenmalig VRT-journalist Dirk Lesaffer en volgde hem naar de Leuvense regionale zender ROB. In 1997 ging hij aan de slag als reporter bij Woestijnvis tot hij in september 2001 VRT-journalist werd.

Sinds 2009 publiceert hij ook boeken. In 2009 debuteerde hij met de memoires van een undercoveragent bij de federale politie. In 2011 vervolgde hij met het verslag van een juridische dwaling en incompetentie binnen het rechterlijk apparaat. In mei 2012 publiceerde hij met Luc Pauwels De keizer van Oostende, een boek dat de werkwijze van burgemeester Johan Vande Lanotte op de korrel neemt. Na het uitkom…Lees verder op Wikipedia