Een droom voor drie
Hoewel Mitch Dempsey zijn geld verdient met het maken van stripboeken, voelt hij zich helemaal geen held. Maar wanneer hij zijn nieuwe buurvrouw Hester ontmoet, wil hij niets liever dan de held in haar verhaal zijn! Hester geeft zich echter niet zo makkelijk gewonnen...

Lieve kerstman
Tweelingen hebben vaak een streepje voor, en de broertj
Bevat
Een droom voor drie / Nora Roberts ; vertaling Ingrid Meijer
Lieve kerstman / Nora Roberts ; vertaling Els Papelard
Extra onderwerp
liefdesroman, Sprinter 2020
Titel
Winterwonder
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Ingrid Meijer Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Local hero ; All I want for Christmas
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2020
300 p.
ISBN
9789402706635 (paperback)

Besprekingen

Twee romantische verhalen. In ‘Een droom voor drie’ is alleenstaande moeder Hester dol op haar zoontje. Haar man verliet haar kort na Radley's geboorte. Als ze verhuist om een betere baan te krijgen, wil ze daarom aanvankelijk ook niet ingaan op de avances van haar flatbuurman, een beroemd striptekenaar, om teleurstellingen te voorkomen. In het tweede verhaal, ‘Lieve Kerstman’, zijn de rollen omgedraaid. Een verlaten ondernemer met een tweeling durft een relatie met een leuke muzieklerares niet aan om zijn zoontjes te sparen. Terwijl die nou juist aan de Kerstman om een mamma hadden gevraagd. Deze twee liefdesromans van veelschrijver Nora Roberts verschenen oorspronkelijk in 1988 (‘Een droom voor drie’) en 1994 (‘Lieve Kerstman’). Ook nu zullen deze pretentieloze, aardige, Bouquetachtige verhalen lezeressen van het romantische genre nog een paar uur ontspanning kunnen bieden.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia

Suggesties