Boek
Nederlands
De 10-jarige kleindochter van een bekende acteursfamilie wordt ontvoerd, maar slaagt erin te ontsnappen en slaat op de vlucht.
Titel
Op de vlucht
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Iris Bol Marcel Rouwé
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Hideaway
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2020
510 p.
ISBN
9789022588130 (paperback)

Besprekingen

Tijdens een groot feest van de bekende Hollywoodfamilie Sullivan verdwijnt de 10-jarige Cate. Na een spelletje verstoppertje spelen is ze niet meer gezien. Een zoektocht door het enorm grote familiehuis levert niks op. Dan gaat de telefoon. Tien miljoen eisen de ontvoerders. Maar die weten dan nog niet dat Cate een bijzonder pientere meid is die uitstekend voor zichzelf kan zorgen en weet te overleven. Ze slaagt erin te ontsnappen en slaat op de vlucht. Verhaal bestaande uit vier delen, waarvan het eerste in 2001 in Big Sur in Californië speelt, als Cate 10 jaar is. Deel 2 vindt 7 jaar later plaats in graafschap Mayo, deel 3 speelt zich af in New York als ze 19 jaar is en in deel 4 is Cate getrouwd en woont ze op een ranch. Lekker lopend verhaal, je volgt Cate vanaf haar tiende tot heden. Aantrekkelijke karakters, prettige verhaallijn, kortom, in de koffer mee op vakantie! Met haar indrukwekkende oeuvre (225 titels!) en miljoenen fans over de hele wereld behoeft Roberts geen aanbeveli…Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia

Suggesties