Boek
Nederlands

Onder de Griekse zon

Nora Roberts (auteur), Els Papelard (vertaler)
(1) DONKERE CIPRESSEN Morgan James wordt tijdens haar vakantie op een Grieks eiland na een nachtelijke zwempartij bedreigd door een man met een mes. Gek genoeg is angst niet de enige emotie die haar bevangt. De volgende dag ontdekt ze tot haar verbijstering dat haar belager de steenrijke Nicholas Gregoras is. Ze vraagt zich af wat voor spel de mysterieuze Griek speelt – maar vooral of haar wantrou
Bevat
Extra onderwerp
Romans, liefdesroman
Titel
Onder de Griekse zon
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2019
350 p.
ISBN
9789402702828 (paperback)

Besprekingen

Twee liefdesromans die zich afspelen tegen het decor van resp. Lesbos en Korfoe. In ‘Donkere cipressen’ is de romantische verhaallijn verweven met de ontdekking van een smokkelcomplot en een moord. In ‘Zomerzon’ verruilt een jonge Amerikaanse abrupt haar saaie leven voor een verblijf op het eiland. Wensvervullende, romantische clichéverhalen met als hoofdpersonen een mooie vrouw en een knappe steenrijke Griekse macho man.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia