De roep van de haven

Nora Roberts (auteur), Els Papelard (vertaler)
Als drie broers na de dood van hun vader de zorg voor een 10-jarige jongen op zich nemen, stuiten ze op onverklaarbare gebeurtenissen.
Titel
De roep van de haven
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Inner harbor
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Harpercollins, 2016
350 p.
ISBN
9789402707809 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Derde, zelfstandig te lezen deel uit de vierdelige ‘Chesapeake Bay saga’ van bestsellerauteur Nora Roberts, waarin telkens een andere geadopteerde zoon van het overleden echtpaar Quinn centraal staat. In dit deel is de hoofdrol weggelegd voor Phillip. Ooit hard op weg naar een glansrijke carrière als crimineel, maar dankzij de liefdevolle en gedegen opvoeding van zijn adoptieouders is hij uitgegroeid tot een succesvolle zakenman, die naast zijn werk samen met zijn broers Cameron en Ethan zorg draagt voor hun jongste broertje, de tienjarige Seth. Als op zekere dag dr. Sybill Griffin in hun dorp verschijnt, is hij onder de indruk van haar. Ze is intelligent en erg gereserveerd, maar lijkt zich toch tot hem aangetrokken te voelen. Dan blijkt haar link met het verleden een wel heel onaangenaam karakter te hebben. Vlot geschreven romantisch verhaal met aardig uitgewerkte karakters en enige psychologische diepgang door beschrijvingen van doorgemaakte jeugdtrauma's. Vervolg op 'De ziel van d…Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia

Suggesties