Door de start van de verbouwing van ontmoetingscentrum De Bampoele tot Buurtsalon, wordt de reguliere bibwerking in Krombeke tijdelijk en vanaf 17 november vervangen door een dienst met thuisbezorging.

Dorpsbib Krombeke 2 - 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort starten de werken tot verbouwing van het ontmoetingscentrum De Bampoele in Krombeke tot Buurtsalon. Omdat ook de dorpsbib in het OC is ondergebracht, was deze uitleenpost op dinsdag 27 oktober 2020 een laatste keer open. Vanaf 17 november start de bib in het dorp echter een tweewekelijkse thuisbezorging, op dinsdag tussen 16 -18 u,  wat anders de normale openingsuren van de dorpsbib zijn. Hiervoor kunnen de Krombeekse bibbezoekers  het online-formulier gebruiken waarbij mensen hun voorkeuren kunnen doorgeven. De bibmedewerkers zullen de thuisbezorging verzorgen tot het einde van de werken aan het nieuwe Buurtsalon, dit is ongeveer einde juni 2021.

De bib stuurt ook een mail naar iedereen die openstaande leningen heeft uit Krombeke. Al deze boeken worden voor de zekerheid met 4 weken verlengd. Boeken teruggeven kan daarna in alle bibvestigingen of tijdens het bezorgmoment.